emmaengstrom

Fixa höstens hemmaspa

Något jag tycker är oerhört mysigt och nästintill lagstadgat under den mörka hösten är hemmaspa. Eller ja, det funkar ju året om, men framför allt på hösten tycker jag det är extra kul att ta hand om sig själv när man lätt blir glåmig, blek och grå. Precis som vädret. Mitt absolut bästa skönhetstips är att 1) dricka vatten 2) bada bastu 3) röra på sig. Men utöver det mår ju huden bra av rätt hudvård. Och en sminkning kan ju rädda vilken morgontrött och höstdeppig person som helst.

Rengöring morgon och kväll samt återfuktning är ju några säkra kort i jakten på en glad och strålande hy. Dessutom är jag under höst och vinter ett stort fan av hudlotion med en aning brun-utan-sol-effekt. Gör verkligen under! Känner mig typ tio gånger fräschade med nyans av solbrun hud ;-)

Jag föredrar att köpa mina produkter via nätet, det är lättare att jämföra priser och leveransen brukar på de flesta sidor oftast vara snabb och smidig. Babyface, som inlägget är skrivet tillsammans med, är en hemsida med produkter från välkända märken så som bareMinerals, Dermalogica, Maria Åkerberg och Decléor. Har hört mycket gott om bareMinerals bland annat, så är lite småsugen på att klicka hem ett nytt puder och en brun utan sol därifrån. Fri frakt och snabb leverans då varorna skickas redan samma dag om du beställer innan 11.30. Det kan man kalla snabb service :-)

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas