emmaengstrom

Favorites from EspritOkej, är det rimligt att mitt shoppingsug blir helt uppåt väggarna under hösten? Nja, det tycker väl knappast min plånbok. Men alla dessa underbara stickade tröjor, doftljus, accessoarer, toppar, ribbade strumpbyxor, utställda jeans, boots, paraplyer, skjortor och kappor som florerar i mängder. Ja, vad ska man säga än att det är som gjort för köpkalas. Ett doftljus från Voluspa och boots från The Urban Project står högt i kurs för tillfället.

Kikade in på Esprits hemsida och blev faktiskt positivt överraskad. En härlig blandning klassiskt med stilrena skjortor och eleganta klänningar varvar med en lite ledigare och vardagligare stil med bekvämlighet i fokus. Jag menar, se på topparna ovan och de stickade tröjorna nedan. Går att matcha hejvilt med både kostymbyxor, enkla jeans eller till kjol för en mer uppklädd vardagsoutfit. Eller varför inte en stickad tröja med några sköna byxor för en maxad mysoutfit som ändå passar på jobbet.Just nu är jag nog mest sugen på den mörkblåa toppen med krage och den ljusbeiga stickade tröjan. Känner att de passar in i min nuvarande livsstil alldeles perfekt. Stressiga morgnar och ett jobb där det inte lämpar sig med alltför uppklädda och ömtåliga kläder - då är det perfekt att bara dra på sig en överdel som muntrar upp vilka urtvättade svarta jeans som helst. Eller, vad tror ni?

Vill i alla fall tipsa om att kika in hemsidan om ni är på jakt efter utvalda plagg till höstgarderoben. Finns ett brett utbud för dig som antingen önskar addera något nytt eller kanske är på jakt efter en total makeover i garderoben. Happy shopping!

28 oktober 2016 18:32 | Collabs |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas