emmaengstrom

Cry me a river


Alla som inte tycker att jag är söt kommer aldrig få skriva i min Mina-vänner-bok och jag kommer att välja er sist när jag ska välja lag till tjuv och polis och ni kommer med största sannolikhet inte bli bjudna på mitt kalas och ni kan fetglömma att ni får smaka av mina riskakor med ostsmak och dream on att jag vill byta mina finaste klistermärken med er.

If I call you darling


... will you make me pancakes?? Åh ja, denna brud is a keeper. Bästa pannkakorna gör hon. Efter plugg, lunch och föreläsning tog vi våra sparkcyklar och sparakade till Ica och shoppade loss och sen blev det pannkakor all in. Mums!!!

Men nu väntar den bistra verkligheten. Ska ut i regnet och springa innan det blir tv-gos med Svenska hollywoodfruar och Ett jobb för Berg. Mmmmm underbar tv-kväll no kidding alltså.

Drömlägenhet

4317891 4317893
Inte nog med att hon driver massa olika framgångrika företag och har fler bollar i luften än jag någonsin skulle våga drömma om - hon bor ju i världens drömmigaste lägenhet!!! Som nu är till salu. Så om någon vänlig själ ruvar på sju och en halv millle tar jag tacksam emot dem och investerar i Blondinbellas lägenhet. Om samtliga möbler ingår. Helt ärligt, så här vill jag bo om några år!! Alla bilder härifrån.

Underbara under


25 procents rabatt på Cubus alla underkläder!! Och den knallrosa bh:n var redan nedsatt så den fick jag ge 40 spänn för. Världens skönaste utan att överdriva.

Tisdag tjugoandra september


God morgon! Har sovit som en bebis inatt så nu känner jag mig åter som människa. Dagens planer är att plugga, gå på föreläsning och ikväll tänkte jag ta en springtur. Var några dagar sedan så jag har nästan glömt bort hur tråkigt det är med löpning!! Hehe.

Måndag tjugoförsta september


Hatten av för mig själv som lyckats få lite gjort trots att jag helt ärligt har haft bomull i hjärnan hela dagen. Nu på kvällen lyxade jag till det med ugnspannkaka men snart ska jag hoppa i säng, är så äckligt trött. Hoppas ni fått en bra start på veckan!! laughing

Låt mig sova

Hej och hå gott folk en timmes sömn lyckades jag nog skrapa ihop inatt hurra hurra är ett jäkla vrak med ont i huvudet och massa plugg att ta tag i och ingen croissant till frukost blev det heller hur överlever man på en timme sömn ja det gör man inte jag har till och med tappat förmågan att sätta ut punkter ja hejdå.

Catch up på stan


Mötte upp Helena på stan och efter en halvhjärtad jakt efter doftljus satte vi oss på Nancys med smoothie och kaffe. Och därefter shoppade vi underkläder, ni vet sånt man gör varje söndag liksom.

Hur bra eftermiddag som helst i alla fall. Några hundralappar fattigare men better happy than sorry om man får säga så.

All you need is this

Så himla härligt väder idag!! Glad att jag jobbade igår och är ledig idag, ibland har man tur alltså. Behöver dock massor av energipåfyllning då jag har både föreläsningar, två inlämningar, förberedelse av muntlig presentation, tentaplugg och fyra jobbpass nästa vecka. Så några koppar kaffe och solsken gör ingen skada.

Ska strax cykla ner mot stan och möta upp Helena, var ett tag sedan så ska bli trevligt!! :-)

God morgon söndag

När ens önskningar blir bönhörda och man faktiskt sover ända till åtta, tjoho!!! Har ätit frulle och sänker för tillfället en kopp kafffe. Dagens planer är högst oklara men solen skiner så något kul får man väl lov att hitta på laughing

Nu tar jag helg

Jobbade från tolv till stänging idag och jag är helt ärligt helt död i kroppen. Alltså skärpning på mig själv!! Men idag har det varit smockat med folk med anledning av shoppingfestivalen i Erikslund, så kanske inte så konstigt att mina ben vill gråta och strejka i några dagar framöver.

Hoppas er lördag har varit bra! Ledig imorgon så hoppas på sovmorgon till åtminstone åtta. Att jag vaknade sju av mig själv imorse är för fasen inte rimligt.

Gratis är alltid godast


När Studentkortet besöker skolan så rusar alla gratisdiggare dit och fyller väskan med Tic Tac, Kinder-choklad, block, presentkort och Fun Light Squeeze. Gratis kaffe fick man också så min lyckodag helt klart.

Haft en bra dag i skolan idag, två föreläsningar varav en handlade om tekulturen i kina. Kopplingen till hälsoekonomi är väl lite smått förbryllande. Imorgon väntar jobb så blir en lugn kväll idag :-)