emmaengstrom

Året som gått

September
I september åkte jag tillbaka en sväng till Finland med familjen för att fira min kusins konfirmation. Utöver det blev det flitigt pluggande med Linea och vi blev som besatta av pannkakor och popcorn. Började jobba på Chillbox i Västerås, beställde hem lite produkter från LCC och passade på att bruncha studentvänligt på Ikea. Fixade även naglarna på nytt.

Oktober

Fina fina oktober kom och bjöd på tacokvällar med Linea, underbart höstväder, tenta i hälsoekonomi, sista passet på Chillbox, bokad resa till London, plugg, pannkakskvällar med Linea, nedräkningar till London och julafton, firande av Amanda, praktiken började, fick besök av min faster och kusin, sushidejt med Patricia, hängde på Agenda 2015 i på Clarion Sign, smakade macarons från Paris, vann en årsprenumeration på Veckorevyn och blev bjuden på chokladprovning hos Tina.

November


November kom och familjen var på besök, hängde mycket hos Linea, minglade runt på New Ports invigning, var på gåsamiddag på Gubbhyllan, besökte Ikeas julbord med Kristin, Helena och Amanda, var hemma och bakade saffransbullar, avslutade praktiken och började skriva på min rapport, fick finbesök av Veronica och Bea och hade tacofredag och slutligen kom även Gustav på besök.

December

December och jag blev besatt av årets julkalender, hängde på Social Media Party med Emma där vi självklart brunchade, hade julbord hemma i Enhörna med våra grannar, fler pannkaksdejter med Linea, tog jullov och drog till London, besökte Winter Wonterland och hade det bäst, bakade saffransscones, vann ett skal från Richmond & Finch, hade reunion över en brunch med Sara, Patricia och Miranda, firade jul med familj och morföräldrar och komponerade ihop årets godaste sallad.


Summan av kardemumman, vill gråta så bra 2015 varit. Så många fina människor och så många nya fantastiska platser jag fått se. Oerhört roligt år med valfria kurser i skolan, en sommar som heter duga och ett evinnerligt många bruncher. Jag vill verkligen tacka varenda kotte som gjort detta år helt oförglömligt. Ni vet alla vilka ni är. Tack för alla resor med er, tack för att ni alltid ställer upp och tack för att ni gör mig till den jag är.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas