emmaengstrom

MIn finfina helg


Fredag morgon var jag pepp på helg och hemgång. Blev häng på Espresso House med Ida på förmiddaged, men en vaniljlatte. Mmmm så god den var :-)

Gratis falfafelbaguette från Kåren till lunch, man tackar. Efter föreläsningen traskade jag ner till station på dirr.

Väl hemma fixade jag chevretoast till mig och mami. Så gott!! Till det hade mamma gjort quesadillas.

Och så avrundade vi gomiddagen med lite annat gott.

Lördag förmiddag stod födelsedagsfirande hos min faster på schemat. Alltså my god vad mycket mat!! Och så gott. Massor av sallader, kallskuret, skaldjurspaj, ostar och annat smaskens.

Efterrätten och rosorna som var utvalda av moi. På kvällen blev det fortsatta trevligheter hemma hos Sara med massa folk.

I söndags gjorde jag hemgjord müsli, kollade jag brorsans fotbollsmatch, tog en springrunda, hjälpte mamma att storhandla, planterade blommor och åkte hem till Firren för födelsedagsfirande. Massvis med goda smörgåsar och himmelska efterrätter. Hade med mig elegansnejlikor och inte rosor denna dag, hehe.

Måndag kan skita på sig. Storm, måndagskänsla och världens äckligatse jävla hemtenta. Alltså kaos!!!! Sju frågor på nio timmar, inte ens rimligt med tanke på frågornas nivå. Gjorde verkligen mitt bästa och hoppas det räcker till ett godkänt, annars blir det nya tag i januari. Men alltså ärligt, den där tentan kan ta sig. Och självklart drabbas jag även av ett mindre strömavbrott vilket resulterar i att datan typ går sönder. Karma eller??
Avslutade i alla fall nio timmar konstant dataskrivande med en springtur med pappa. Så jäkla skönt att springa av sig. Och jag blev jättelycklig när jag var nere på min vanliga tid igen, de tre första springrundorna efer min förkylning var icke särskilt snabba.

En toppenhelg! Verkligen. Och på fredag kommer pappa och Adam hit till Västerås och övernattar. På lördag åker vi alla tre till Adams innebandycup i Skinnskatteberg och på kvällen hänger jag med dom hem - igen!! Stannar dock bara två dagar men ändååååå.

23 september 2014 19:48 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas