emmaengstrom

Helg för hela slanten


Lördag morgon blev det tidig uppstigning och iväg till Skinnskatteberg för Adams innebandycup hela dagen. Var hemma strax efter tio och hujedamig vad träsmak i rumpan jag hade. Inte nådigt.

Questbar till mellis och vårrullar till lunch. De pajade min mage totalt så det kan vi ju ägna två sekunder åt att sörja.

Söndag städade jag, kollade Axels fotbollsmatch, sprang, träffade Firren och Sara en sista gång innan de far åt fanders, bakade müsli, kollade Adams fotbollsmatch och hade tacomys med la familia.

Och så blev det måndag. Då blev det promenad i det finfina höstvädret.

Laxsallad med ägg till lunch innan jag skyndade iväg till bussen och tuffade in till stora stygga stan.

Mötte upp Patricia och lilla Alessia för en fika på Waynes. Alltså himmel och pannkaka vilket litet mirakel. Så vacker, och så vackert. Alessia alltså, inte trädet på bilden ovan.

Mycket, kanske för mycket, kaffe har det blivit. Men vad göra?? Unnade mig en BK-kaffe på centralen imorse, så jag skulle orka hela tågresan hem till Västerås liksom :-)

Har tagit en paus från bloggen under helgen, men nu är jag tillbaka. Kom till Västerås imorse och gick till skolan och fixade med grupparbetet på dirr. Annars har jag spenderat denna tisdag med plugg, storhandling och löpning. Och nu det bästa av allt - Svenska Hollywoodfruar!!

30 september 2014 20:33 | Life |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas