emmaengstrom

Torsdag tjugosjunde februari

Tjenixen!! Rapporterar direkt från en dammhög av kakao. Gjorde efterrätt - riskaka med kesella och kakao - och nu har jag råkat spilla kakao över hela duken och mig själv. Dä ä sååå vi röllar. Idag har jag i alla fall haft föreläsning på förmiddagen. Efter det fick jag sällskap av Ida hem och vi åt lunch plus att jag fick min födelsedagspresent. En sååå fin ljuslykta som ni får se imorgonEfter massa prat och tedrickande så gick jag för att handla. Behövde köpa så mycket att jag var tvungen att dela upp hela inköpet på två omgångar. Det tar faktiskt längre tid än man tror, framför allt när man ska jämföra ören hit och dit och läsa innehållsförteckningen på de flesta lurendrejerivarorna. Men nu har jag fylld kyl, allt från färska jordgubbar till cashew och kesella och jag säger bara muuuuuums.

Annars har jag pluggat lite och gjort lite grejer på datan (sooo vuxen). Åt mellis, hälsade två nya studenter välkomna och sen gymmade jag. Nu på kvällen blev det middag och min efterrätt som då spred kakaospill efter sig. Det var lite tragiskt.

Tillbaka till att använda mobilkameran igen, tjoho. Jordgubbar, kvarg, solroskärnor, riven kokos, råa kakaonibs, valnötter, russin och kanel.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas