emmaengstrom

Tisdag andra december

God morgon!! Ska alldeles strax bege mig till skolan, idag ska grupparbetet färdigställas och skickas in - såååååå skönt!!! Ikväll har jag bokat in bodypump och ser framemot det. Ingen huvudvärk eller illamående idag så det var helt klart ett smart drag att chilla igår :-) Ha en bra dag!! Och nej, frullen ovan är dessvärre inte min. Bjuder på lite frukostglädje från weheartit istället.

Vegofylld paprika

Dagens middag blev vegofylld paprika i ugn. Supergott och superenkelt att göra!

- 1 röd paprika
- Vegofärs
- Majs och ärtor
- Kidneybönor
- Fetaost
- Pumpakärnor
- Olivolja

Skölj paprikan. Hugg av hatten men spara den. Stek färsen med kidneybönor och majs+ärtor. Jag kryddade med gurkmeja och curry. Häll i paprikan och varva med smulad fetaost. Släng in i ugnen på cirkus 200 grader tills du tycker den är klar. Ha inte hatten på! Ringla på lite olivolja och strö över pumpakärnor. Tadaaaaaa!!

Inte som planerat


Min finfina julkalender, har bytt ut chokladen mot Questbarbitar med smak av äppelpaj. Lycka i 24 dagar!

Hoho vad denna dag har satt kontroll- och planeringsmänniskan inom mig på prov. Ingenting blev i enlighet med min minutiösa planering. Dagens planer var att vakna tidigt, plugga, köra ett yoga-pass över lunch, klippa mig och avsluta med ett boxpass. Meeeeeeen, vaknar upp med illamående och lite huvudvärk, är trött som en gris så efter julkalendern somnar jag om en timme. Bokade av både yogan och boxen med anledning av mitt icke så hundraprocentiga skick. Och klipptiden hade tjejen jag skulle klippa mig hos tyvärr glömt bort, så det får jag ta på onsdag. Till en början var det väldigt frustrerande att min uppgjorda planering inte följdes till punkt och pricka - men sen insåg jag att detta är precis vad jag behöver. Spontana avvikelser som står bortom min kontroll, endast det kan råda bota på min nästintill obotliga planeringssjuka. Dagen har ju trots allt varit bra ändå! Fixat med julkort, pluggat, promenerat i den friska luften, gjort energibollar och extra god middag :-) En väldigt bra erfarenhet måste jag nog ändå erkänna.

Men! Har höga förhoppningar om att morgondagens planer ändå infrias, hehe.