emmaengstrom

Honungsmarinerad chevretoast


Alltså holy macarony!!! Bland det godaste jag ätit någonsin. Och jag ska inte ta åt mig äran för fem öre, tacka Helena och hennes kille för detta underbara påhitt. Superenkel att göra dessutom. Tog ett rågbröd, penslade med olivolja, satte på en rund klump chevre, penslade med olivolja+honung och in i ugnen tills den fick en gyllenbrun färg. Medan dekorerade jag med ruccola, körsbärstomater och torkade fikon. När osten var klar toppade jag med ännu mer honung och även lite valnötter. Så fantastiskt gott!!!! Osten liksom bara smälte i munnen, mmmmmm.

Ett tips dock, ta inte sådant bröd som jag tog utan mer toastaktigt bröd. Brödskivan blev tyvärr stenhård i ugnen och snarare ett knäckebröd, haha.

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas