emmaengstrom

Kvällens festligheter

Om typ 40 minuter ska jag ta bilen, hämta upp Sara och sen ska vi hem till Kia för födelsedagsmiddag med annat folk. Ska bli superkul och jag är peppppppad. Ha en bra fredagskväll oavsett vad ni hittar på för rackartyg.

Hemma i Enhörna

Hej hopp! Då var jag hemma över helgen igen. Tågresan gick skitsegt för SJ kom på den geniala idén att skicka världens pyttetåg där till och med bakterierna fick klaustrofobi. Man ba varför skickar ni lika gärna inte en sparkcykel istället för tåg??? Vid bytet i Stockholm blev det åtminstone mer plats.

Nu håller jag på och tonar håret så ska strax rusa in i duschen innan detta slutar i katastrof. Jag har förresten hunnit dra fram en ljusslinga i mitt rum, vad tycks?!???? :)

Ny adventsljusstake

Från Hemtex för 99 kronor. Nu fattas bara lite mossa och självaste ljusen. Bättre bilder kommer när den är fääääärdig. Nu ska jag packa det sista inför morgondagens hemresa och sen ska jag nog... nä jag vet inte.

Hejhej julgran

Förmiddagen spenderades åt att damsuga, torka rent, ta fram granen och slänga sopor. Alltså en minijulstädning. Jag blev dock besviken när jag insåg att GLITTRET SAKNADES!!!!! Menmen, granen åkte fram ändå. Åh, nu saknas bara någon liten tomte.Skrattande

Pepparkakskrydda

Har försökt mig på att göra egen pepparkakskrydda. Köpte kanel, kardemumma, ingefära och kryddnejlika. Men jag vet inte, det luktar inte rätt. Lite för fränt. Så jag måste väl tillkalla kryddexperten Tina så att hon får rädda detta lilla projekt. Men så länge det ligger i burken och den är stängd är det ju ingen fara. Men slöseri med pengar om den inte kommer till anvädning och sånt är dödsdömt om man är student.Guld i mun

Orkan i Västerås

Alltså omg det är ju orimligt hur brutalt det blåser här!!! Jag trillar nästan omkull så fort jag går ut. Hua, skulle inte förvåna mig om hela Västerås snart blir evakuerat och jag blir ivägskickad till Mars där det kanske blåser lite mindre. Jaja, nu ska jag bli upphämtad av Amanda med bil. Galen lyx att få åka bil till skolan. Men att cykla i det här vädret skulle vara självmord.

Året var 2011


Och jag säger uppriktigt och ärligt förlåt till mig själv. Man kan inte göra något ogjort, och att ångra sig tjänar inte något till. Men man kan alltid bli starkare än innan. God natt.

Blä blä blä

Efter att jag pluggat cyklade jag till Friskis för att gå på Intensivjympa (hatar stavningen jympa) som jag flera gånger ställt in av en och annan anledning. Alltså. Jag ångrar mig så hårt. Jag var helt orkeslös i hela kroppen insåg jag när passet väl startat. Helst av allt ville jag bara ligga i sängen med datorn på magen och äta choklad. Det värsta var ändå att medan jag kippade efter andan och såg mitt liv passera i en dimmig revy så höll typ en 60-årig gubbe brevid mig på i full fart. Så jag körde armhävningar på knäna och han hoppade upp och ner på lillfingrarna typ. Nä, det var faktiskt inte roligt. Dock kan jag tänka mig att jag hade uppskattat passet mycket mer om jag hade varit lite (jättemycket) piggare.

Därefter började jag cykla hem, men efter halva vägen inser jag att jag har tappat mitt Friskiskort. Jag genomsöker hela jackan och min väska men hittar det inte, så jag cyklar tillbaka. I omklädningsrummet tar jag sen fram min mobil och då har jäveln fastnat på mobilen. Så då var det bara att cykla hemåt igen. Cyklade nog dessutom över hundbajs. Det luktade så. Usch och fy, denna onsdagskväll kan säga tack och hej redan nu.Skrikandes

Aaaah och sen så tar jag en bild när jag ser jätteglad ut men såhär jätteglad är jag inte ok hejdå.

Last christmas

Okej, nu längar jag ännu mer. Det är något speciellt med jul. När man var liten var det tomten och julklapparna som var självaste grjen. Nu är det snarare maten och gemenskapen. Man liksom blir ett med alla under jul.

Mellis och plugg

Kom hem från skolan för typ 45 minuter sedan. Vi fick sluta lite tidigare vilket var superskönt. Har ätit mellis och ska strax plugga lite. Fast min motivation är nere på minus femtio för tillfället. Jag vill att det ska bli fredag så jag får helg, får åka hem och får träffa mina kåmpizar där hemma. Plus att det är första advent på söndag, wehooo. Juste, jag har dessutom planerat in att lillgranen åker fram imorgon. Sen ska jag väl tjuva med mig någon tomte och lite adventsljus hemifrån. Hehe ja jag är galen i jul. Jag kommer bli en typisk amerikan när det kommer till att juleljus sen när jag flyttar till villa. Hela huset kommer vara täckt och grannarna kommer få bestående ögonskador. Nä skoja så galen är jag inte. Cool

Föreläsning x 2

Hej hopp kaffekopp. Ligget och dödar några minuter i sängen. Ska strax ta mig till skolan där vi har föreläsningar till fyra. Hoppas bara att jag inte blir våldgästad av John Blund igen. Jäjäää nu ska jag rulla så herråååå.

Pepparkaka i julklapp

Hett tips till alla er som inte riktigt vet vad ni ska köpa till folk i julklapp. Ja helst ska det då vara någon som uppskattar produkter som dessa ovan = kanske inte till morfar. De har i alla fall jättemycket fint och härligt på The Body Shop med färdiga kit till julklapp. Ett litet tips liksom. Själv skulle jag nog inte köpa denna ovan till mig själv för det skulle nog sluta med att jag åt upp allt. Och då kan man få ont i magen.

Efter måndag kommer tisdag


Jag längtar efter snö i hemlighet, men det vågar jag inte säga högt för det innebär slut på cyklande och fram med busskort istället. Och sånt är inte kul att lägga pengar på.

God kvällers på er.
Idag var det då tisdag eftersom det var måndag igår. Jag känner mig så smart att jag nästan trillar av stolen. Idag klev jag i vanlig ordning upp vid sju, åt frulle och började plugga. Efter ett tag fick jag sällskap av Helena som trodde att vi började 9.15 fast vi i själva verket började 13.15. Men det var kul med sällskap och vi fick faktiskt mycket gjort. Efter lunch gick vi till skolan och hade föreläsning om epidemiologiska begrepp. Alltså jag fattar inte vad det är med mig och bli allvarligt dötrött så fort jag kliver innanför föreläsningssalen. Jag typ snarkade och fick slå mig själv för att inte däcka ihop totalt. Efter rast, vatten och päron blev jag i alla fall så pass pigg att jag kunde sitta rakt på stolen.

Efter skolan bokade jag tågbiljetter hem, förde över lite pengar hullerombuller, fixade matlåda och städade undan lite. Anticimex har nämligen gått igenom alla lägenheter i mitt trapphus och letat efter spår av vägglöss. Var dörädd att jag skulle ha något, men de hittade nada så nu kanske jag kan sova utan att vakna av hjärtattacker. Efter det blev det ett IntervallFlex-pass på Friskis. En lite seg, men bra, tisdag.Tungan ute

Bröder till döden

En så stor kram vill jag ge er när jag kommer hem på fredag. Och en stor borste vill jag ge mig själv så att jag kan reda ut kalabaliken på bilden.

Planka med mig


Okej, innan jag hoppar i säng (vilket jag för övrigt inte gör, jag slinker ner där utan några hopp) vill jag utmana er på min lilla utmaning. Det är plankan 1 min x 3 varje dag fram tills julafton. Det blir cirkus en och en halv timme konstant plankande. Tänk så roligt. Så ni får mer än gärna haka på!! Och känner man att man inte vill köra x 3 så behöver man ju absolut inte göra det, en gång är bättre än ingen. Så nu kör vi!! Sen väntar julbord så man ba okeeeeeeeej.Skrattande

Och ja, jag vet att jag inte står i plankposition ovan men det var den enda bilden där det något så när såg ut som plankan så OKEEJJJJJJ???